lauantai 4. heinäkuuta 2020

Helsingin Sanomissa julkaistiin se asia mikä on silmin ja korvin havaittavissa: Helsinki tuo vanha ryssäläinen sotilastukikohta ei ole enää käytännössä Suomea vaan elättisuomea, kuten kohta Tampere ja muutkin matuinvaasion ja islamin etäpäätteiksi muuttuneet kohteet

Helsingin Sanomissa julkaistiin se asia mikä on silmin ja korvin havaittavissa: Helsinki tuo vanha ryssäläinen sotilastukikohta ei ole enää käytännössä Suomea vaan elättisuomea, kuten kohta Tampere ja muutkin matuinvaasion ja islamin etäpäätteiksi muuttuneet kohteet

---------
HS:ssa julkaistu kuva eri kielialueista kuvaa liian hyvin sitä, millaista on Helsingin nauttima mahamuto eli "muuttovoitto" ja mm. suomenkielen raiskaajien (tilastollisesti myös oikeiden raiskaajien suhteellinen määrä) määrän lisäys tarkoittaa: Somali on 5:llä / viidellä alueella puhutuin vieras kieli, 9:llä / yhdeksällä alueella 2:ksi toiseksi puhutuin ja 6:lla / kuudella alueella kolmanneksi puhutuin. Suuressa osassa kantakaupungin ulkopuolista Helsinkiä arabia on kolmanneksi tai neljänneksi puhutuin vieras kieli, ja sen osuus kasvaa koko ajan - kuten tietysti somalinkin.

Ns perinteiset "Länsimaiset kielet", kuten espanja ja saksa, pärjäävät heikosti, saksankieli ja Saksa sentään mahdollistivat itsenäisen Suomen synnyn, sekä säilymisen jatkosodassa miehittäjä-Ryssää vastaan. Voisimme siitä hyvästä laittaa Saksalle oman liputuspäivänkin sekä laittaa saksan viralliseksi toiseksi kieleksemme pakkoruottin sijaan, millä ei tee yhtään mitään.

"Kieli itsessään ei tietenkään ole ongelma" on turhaa korrektiutta: Kun ne erikieliset eivät puhu suomea, vaan vaativat tulkkipalveluita "rasismista" sönköttäen. Kielet kertovat Helsingin matuinvaasio eli "muuttovoitto" koostuu pääasiassa maahanmuuttajista, jotka tulevat sekä suoraan ulkomailta että muualta Suomesta, ja maahanmuutto on pääasiassa haitallista maahanmuuttoa, suurelta osin vain oman kielensä osaaminen takaa, että kuka perkele kielitaidottomia ottaa mihinkään hommiin, ei edes perseenpesijöiksi?

Maahanmuuton ongelmat ovat arkipäivää eri puolilla maailmaa, monasti alkuperäväestöä ja ns kunnollisia ihmisiä laitetaan halvalla jopa tosiasiat peitellen kätkien niin ettei sitä uusissa näy:Maahanmuuttopolitiikka ja maahanmuuttoa koskevat käytännöt, säännöt ja lait perustuvat aina yleistyksiin, sillä kuka silminnäkijähavaintojaan pystyy kieltämään? Maahanmuuttoa ei voi hallita muuten kuin yleistyksillä. Viisumimääräykset ovat tästä hyvä esimerkki. Kaikilta nigerialaisilta vaaditaan Suomeen viisumi, vaikka jokainen nigerialainen ei ole ongelmatapaus muodollisesti muuta kuin väestömme koostumuksen muuttamisella muuksi kuiin mitä se on ollut.

Sama pätee käsitteeseen "haittamaahanmuutto". Poliittista korrektiutta tavoitellen voidaan väittää: "Jokainen somali ja arabi ei ole haittamaahanmuuttaja, mutta kokonaisuutena somalien ja arabien maahanmuutto on haittamaahanmuuttoa". Fakta on että Suomi ei parane paratiisiksi antamalla sallimalla ja rahoittamalla vieraiden kansojen asuttamista verorasitustamme kasvattaen.

Jos jätetään itsestäänselvät rotuopilliset näkökohdat huomiotta niin kiteytetään: Haittamaahanmuutto on määriteltävissä kiistattomin ja objektiivisin kriteerein: somalien ja arabien työllisyysaste on surkea ja tukiriippuvuusaste huikea. Samoin he ovat huikeasti yliedustettuna rikostilastoissa. Heidän maahanmuutostaan on objektiivisesti arvioiden haittaa ja vahinkoa Suomelle mutta ei mitään objektiivisesti mitattavissa olevaa hyötyä.

Helsingin, Tampereen, Turun, Porin, kuten muidenkin kaupunkiemme väestökehitys ei ole kehitystä vaan kansamme kansanmurhaa, missä alkuperäväestön suhteellista määrää pienennetään. Se on karmeaa, sekä taloudellisilla että sosiaalisilla mittareilla, sekä käytännössä näiden maahamme tulleiden rasistien uhreille. Kyseenalainen "väestö" kasvaa, menot kasvavat, ongelmat kasvavat, verotulot eivät kasva, mutta onpa lämmintä kuin paskat housussa.

Arvon tamperelainen: Sinä ja tuttavasi voitte vaikuttaa halutessanne tähän tähän tyhmyyteen, hulluudesta ei ole kyse, hullukaan ei välttämätää ole tyhmä ensi vuoden kuntavaaleissa 2021. Nykyinen "kehitys" eli mahamutohölmölöiden kasvatus perustuu Helsingissä pahoinpitelytuomiostaan tunnetun Ben Zyzzen kasavatin pormestari Vapaavuoren julkilausuttuun strategiaan. Sille on vaihtoehtoja koko silvotussa tynkä-Suomessa. Muilla Suomen alueilla eli riistetyillä alueillamme hallitsee putinismi miehityksenä.

(PS. Hieman mukailtu ja terävöitetty lainattu osin JHA:n asiasta kirjoittamaa turhaa poliittista korrektiutta samalla karsien. Tässä maassa on liikaa tavoiltu "korrektiutta" asiat peitellen)

https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas 2021 Tampereen kuntavaaleissa. Tervetuloa yhteislistallemme kuntavaaliehdokkaana. Kerää oma 10 kannattajaasi ja ilmoittaudu mukaan

E-mail: Vapaussoturi@gmail.cm
Puhelin whatsup 044-3380291


Https://kuntavaaliehdokkaat-Tampereella-2021.blogspot.com tänne listaamme kuntavaaliehdokkaita yhteislistalle tulleina


-------------
https://kuntavaalit-yhteislista-tampere.blogspot.com/

Kuntavaalit Tampereella 2021 Seppo Lehto yhteislista hankkeen mukana, tervetuloa mukaan:

https://kuntavaalit-tampereella-2021.blogspot.com/

Millaisen Suomen haluamme elääksemme? Se minulle nyt kertokaa?

-----------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti